Tretje leto obstoja

61926_516929968325687_1011948290_n.jpg

Pozdravljeni, obiskovalci!

 

Skoraj ne morem verjeti, da je stran preživela že dve leti in da te dni stopamo v tretje leto. Dogodek sovpada s prestopom koledarskega leta iz starega v novo leto.

Stran je bila v preteklem letu nekoliko spremenjena, prilagojena mojemu trenutnemu statusu. Načrti so bili sicer večji, toda iz previdnosti sem vztrajala pri čim bolje ohranjeni že znani podobi prve spletne strani. Precej veselja sem izgubila tudi zaradi piškotne politike, saj zdaj dejansko ni mogoče spremljati obiska v celoti, fragmentarno pa me niti ne zanima.

Stran še vedno privablja mnogo ljudi iz tujine, tako je mogoče razbrati iz registracij. Tudi strani, torej vsem vam, ki se radi vračate na « oledenele strani », se moram zahvaliti za vsa besedila, ki ste mi jih zaupali v prevajanje in lektoriranje. Toliko, kot se je letos nabralo prevedenih in lektoriranih strani, je enkratno in z veseljem se oziram nazaj ter se skupaj z vami veselim svoje strani in besedil, opravljenega dela.

Širite dober glas še naprej in prepričana sem, da se bo četrto, če ne že tretje, leto stran spremenila tako, da bo še bolj vabljiva, predvsem pa spet polna vsega, čemur se trenutno še odrekamo, to je aktualnosti, objavam …

Želim vam uspešno leto 2015 in ne pozabite se še vračati …

  Marija Kolenc, lastnica strani